Knowledge Management

Η Knoco αποτελεί ένα  από τους ισχυρότερους παίχτες στην αγορά συμβουλευτικών υπηρεσιών σε θέματα Διαχείρισης Γνώσης (Knowledge Management) στον κόσμο, καθότι διαθέτει πολύχρονη παρουσία στο χώρο, ενώ το φάσμα των πελατών της εκτείνεται από πολυεθνικές εταιρίες μέχρι και μεγάλους δημόσιους οργανισμούς. Η Knoco στην Ελλάδα εκπροσωπείται από τη Seven Sigma.

Το 2014 και το 2017, η Knoco εκπόνησε μία από τις μεγαλύτερες έρευνες για Knowledge Management που έχουν τρέξει ποτέ σε παγκόσμιο επίπεδο. Τα αποτελέσματα ήταν τουλάχιστον εντυπωσιακά, με τη συμμετοχή τουλάχιστον 700 στελεχών του χώρου ανά τον κόσμο. Τα δεδομένα που συλλέχθηκαν από την έρευνα έδωσαν πολύτιμες πληροφορίες σχετικά με την ωριμότητα της Διαχείρισης Γνώσης σε επιχειρήσεις και οργανισμούς με βάση τη γεωγραφική περιοχή και τον τομέα δραστηριοποίησής τους. Ταυτόχρονα συλλέγηκαν και άλλες πληροφορίες που αφορούσαν τη σύνθεση των ομάδων Διαχείρισης Γνώσης (KM Teams), την αξία από την οποία δύναται να επωφεληθεί ένας οργανισμός μέσα από τη Διαχείριση Γνώσης, τις εφαρμοζόμενες τεχνολογίες, ενώ τέλος προσδιορίστηκαν οι τάσεις που αναδύονται γύρω από το χώρο.

Φέτος διεξάγουμε ξανά την έρευνα, για να δούμε τι έχει αλλάξει στο χώρο τα τελευταία 6 χρόνια. Αν μπορείτε να απαντήσετε εξ ονόματος ενός οργανισμού που εφαρμόζει, έχει εφαρμόσει ή σχεδιάζει να εφαρμόσει Διαχείριση Γνώσης, ακολουθήστε το σύνδεσμο προκειμένου να ξεκινήσετε το ερωτηματολόγιο και θα λάβετε ένα δωρεάν αντίγραφο των αποτελεσμάτων από τις προηγούμενες έρευνες (στην τελευταία σελίδα του ερωτηματολογίου), καθώς και την έκθεση των αποτελεσμάτων από την έρευνα για το 2020 όταν αυτή ολοκληρωθεί. Η έρευνα θα κλείσει στις αρχές Μαΐου του 2020.

Λάβετε υπόψη σας ότι μπορεί να χρειαστεί έως και μία ώρα για να ολοκληρώσετε τη συμπλήρωση του ερωτηματολογίου, ωστόσο αυτό σημαίνει επίσης ότι τα αποτελέσματα είναι εξίσου αναλυτικά και πλήρη. Εάν θέλετε ένα αντίγραφο των εκθέσεων από τις προηγούμενες έρευνες αλλά δεν μπορείτε να απαντήσετε εκ μέρους ενός οργανισμού, μπορείτε να το παραγγείλετε από τον ιστοτόπο της Knoco.

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο: contact@knoco.com


Προσθήκη νέου σχολίου

Απλό κείμενο

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.