Πώς μπορεί μία εδραιωμένη επιχείρηση να αξιοποιήσει τα πλεονεκτήματα των Startup;

corp to innov

Ανά τον κόσμο και για όλους τους κλάδους της επιχειρηματικότητας, η αγορά βρίσκεται σε συνεχή αναταραχή. Ο μετασχηματισμός και οι αναταραχές αυτές αν και υφίστανται πριν την εμφάνιση της πανδημίας, επιταχύνθηκαν: τάσεις προς την καινοτομία και την ψηφιοποίηση ήρθαν στο προσκήνιο.

5 Τρόποι για να Ξεπεράσετε το Παράδοξο του $ 1 Εκατομμυρίου

Money Picture

Για να κατανοήσουμε το πώς διαφέρουν οι νεοσύστατες και οι μεγάλες επιχειρήσεις ως προς τον τρόπο που αντιμετωπίζουν τις νέες ιδέες, θα πρέπει πρώτα να κατανοήσουμε «το παράδοξο του ενός εκατομμυρίου δολαρίων».

Καινοτομία στην Εστίαση: Η περίπτωση του Curry Express

Curry Express Picture
Ακούμε συχνά για την έννοια της «καινοτομίας» και τη σημασία της στην ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας μίας επιχείρησης, ενός οργανισμού, ή ακόμη και μίας χώρας. Η λέξη καινοτομία χρησιμοποιείται τόσο συχνά, που πλέον το περιεχόμενό της έχει αρχίσει να χάνει το πραγματικό του νόημα και σημασία.

Παγκόσμια Ημέρα Διανοητικής Ιδιοκτησίας - Διαδικτυακή Εκδήλωση

World IP Day 2021
Η Signicent LLP, μία δυναμική Ινδική εταιρία που εξειδικεύεται σε θέματα τεχνολογικής καινοτομίας και διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας, διοργάνωσε στις 28 Απριλίου του 2021 τη διαδικτυακή εκδήλωση με τίτλο “IP & SMEs: Taking your ideas to market” με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Διανοητικής Ιδιοκτησίας (World Intellectual Property Day).

Το Απόλυτο Εργαλείο Αξιολόγησης της Επιχειρησιακής Απόδοσης

Capability Assessment Test

To Capability Assessment Test (CAT) αποτελεί ένα εργαλείο αξιολόγησης της απόδοσης μιας επιχείρησης με βάση ένα σύνολο προκαθορισμένων κριτηρίων - διαστάσεων.

Η Διαχείριση Γνώσης στην εποχή του COVID-19

COVID-19 Image

Όταν το περιβάλλον μεταβάλλεται, είναι σύνηθες να εστιάζουμε τις προσπάθειές μας στο «Τι πρέπει να κάνουμε». Ωστόσο, ίσως εν τέλει θα είχε μεγαλύτερη αξία να εξετάζουμε τις καταστάσεις ραγδαίων αλλαγών υπό το πρίσμα της γνώσης και να διερωτόμαστε «Τι πρέπει να μάθουμε;».

Εκδήλωση: Οι Επιχειρήσεις Τροφίμων καθορίζουν τις ερευνητικές προτεραιότητες που θα χρηματοδοτηθούν από το νέο ΕΣΠΑ

Webinar Screenshot

Την Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου 2020, η Ελληνική Τεχνολογική Πλατφόρμα και ο ΣΕΒΤ διοργάνωσαν τη διαδικτυακή συζήτηση με θέμα: «Οι επιχειρήσεις Τροφίμων καθορίζουν τις ερευνητικές προτεραιότητες που θα χρηματοδοτηθούν από το ΕΣΠΑ 2021-2027».

Στην εκδήλωση αυτή τέθηκαν σημαντικά ερωτήματα για:

Ετικέτες

Εκδήλωση: Οι Επιχειρήσεις Τροφίμων καθορίζουν τις ερευνητικές προτεραιότητες που θα χρηματοδοτηθούν από το ΕΣΠΑ 2021-2027

Webinar, December 16, 2020

Έχουν ενεργό ρόλο οι επιχειρήσεις τροφίμων στον καθορισμό των ερευνητικών προτεραιοτήτων; Ποια είναι τα οφέλη που αποκομίζουν οι επιχειρήσεις από τη συμμετοχή τους στη διαδικασία αυτή; Μπορεί η ανάπτυξη συνεργατικών έργων να οδηγήσει σε επιχειρηματικές ευκαιρίες;

Ετικέτες