Εισάγεται την καινοτομία στην επιχείρησή σας με 5 απλά βήματα

Image 1

Η καινοτομία μπορεί να οριστεί ως η εφαρμογή ή η εισαγωγή μία ριζικά νέας ή βελτιωμένης ιδέας, μεθοδολογίας ή/και τεχνολογίας.

Μελέτη της Seven Sigma για την επίλυση των εμποδίων για την Ανάπτυξη και τη Διάχυση της Καινοτομίας - Σεπτέμβριος 2020

Image: Diffusion of Innovation

Η μετάβαση της Ελληνικής οικονομίας σε ένα πρότυπο έντασης τεχνολογίας που αντλεί το ανταγωνιστικό του πλεονέκτημα από προϊόντα και υπηρεσίες υψηλής προστιθέμενης αξίας αποτελεί βασική πρόκληση για το σχεδιασμό της επόμενης Προγραμματικής Περιόδου 2021 – 2027 για τον τομέα Έρευνας, Τεχνολογικής Ανάπτυξης και Καινοτομίας (ΕΤΑΚ).

Πώς μπορούν η Τεχνητή Νοημοσύνη και οι τεχνολογίες IoT να βοηθήσουν στην καταπολέμηση του COVID-19;

Εικόνα
Αν και ο κόσμος έχει αρχίσει σιγά-σιγά να ζει και να προσαρμόζεται στο νέο αυτό περιβάλλον, οι επιστήμονες και οι λάτρεις της τεχνολογίας ανά τον κόσμο δεν επαναπαύονται. Στην αναζήτησή τους για νέους τρόπους περιορισμού της  διασποράς του ιού, υιοθετούν νέες τεχνολογίες, όπως είναι η τεχνητή νοημοσύνη (AI) και το IoT.

Πώς να δημιουργήσετε ένα τμήμα Έρευνας και Ανάπτυξης στην επιχείρησή σας

microscope

Ένα τμήμα Έρευνας και Ανάπτυξης (Ε&Α) δύναται να αποτελέσει εφαλτήριο για την καινοτομία και τη βιωσιμότητα μιας επιχείρησης. Ωστόσο, η δημιουργία ενός τέτοιου τμήματος αποτελεί μια πολύπλοκη και χρονοβόρα διαδικασία που απαιτεί αρκετούς πόρους.

Project F.INN - Δημιουργία Κέντρου Καινοτομίας του Τροφίμου και Θερμοκοιτίασης Αγροδιατροφικών Επιχειρήσεων

Food Industry Image
Το Project F.INN,  Κέντρο Καινοτομίας του Τροφίμου και Θερμοκοιτίασης Αγροδιατροφικών Επιχειρήσεων είναι μια πρωτοβουλία του προγράμματος «Νέα Γεωργία για τη Νέα Γενιά» η οποία υλοποιείται μέσω αποκλειστικής δωρεάς του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος.

Διαδικτυακό Εργαστήριο της Seven Sigma για τις ΜΚΟ της Ελλάδας

  • 1 comment
CSR - NGO

Στα πλαίσια της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της εταιρίας Seven Sigma και σε συνεργασία με το Μη Κερδοσκοπικό Οργανισμό Ethelon, ολοκληρώθηκε επιτυχώς την Πέμπτη 4 Ιουνίου 2020 το διαδικτυακό εργαστήριο με τίτλο “Στρατηγικές προκλήσεις και μυστικά επιτυχίας των ελληνικών ΜΚΟ”, το οποίο παρακολούθησαν δεκάδες οργανώσεις από όλη την

Στρατηγικές Προκλήσεις και Μυστικά Επιτυχίας των Ελληνικών ΜΚΟ

Flyer
Σας προσκαλούμε στο εργαστήριο «Στρατηγικές Προκλήσεις και Μυστικά Επιτυχίας των Ελληνικών ΜΚΟ» που θα διεξαχθεί ηλεκτρονικά την Πέμπτη 4 Ιουνίου, ώρα 18:30 -  20:45 το απόγευμα.

Οι τάσεις στη βιομηχανία τροφίμων

food industry trends

Αν και η αγροδιατροφική βιομηχανία θεωρείται ότι υιοθετεί τις αλλαγές με πολύ αργούς ρυθμούς συγκριτικά με άλλους κλάδους, αναμένεται να αλλάξει περισσότερο τα επόμενα 10 χρόνια από ό, τι κατά τα τελευταία 50 (Accenture, 2017). Ο επερχόμενος μετασχηματισμός προκαλείται από διάφορους παράγοντες, όπως η κλιματική  αλλαγή (π.χ.

Το Νέο Επιχειρηματικό Περιβάλλον στην Εποχή του COVID-19

COVID-19 Image

Η ασθένεια COVID-19, που προκαλείται από τον κορωνοϊό SARS-CoV-2 χαρακτηρίστηκε ως «πανδημία» από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας, ενώ οι χώρες ανά τον κόσμο φαίνονται ανήμπορες ως προς την εφαρμογή αποτελεσματικών λύσεων για την αντιμετώπιση του φαινομένου.

Ετικέτες