Image

Στις 5 Δεκεμβρίου 2019 πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση «Έρευνα & Καινοτομία: Πυλώνες Ανάπτυξης της Ελληνικής Βιομηχανίας Τροφίμων» στην Αίγλη Ζαπείου, η οποία συνδιοργανώθηκε από τον Σύνδεσμο Ελληνικών Βιομηχανιών Τροφίμων (ΣΕΒΤ) και την Ελληνική Τεχνολογική Πλατφόρμα «Food for Life».

Στόχος της εκδήλωσης ήταν να εξετασθούν οι πολιτικές, οι στρατηγικές κατευθύνσεις, οι δράσεις και οι συνέργειες που θα πρέπει να αναπτυχθούν ώστε ο κλάδος των τροφίμων να ακολουθήσει τη σύγχρονη πορεία της οικονομίας, της κοινωνίας και του πλανήτη, αξιοποιώντας την έρευνα και την καινοτομία και ενεργοποιώντας τις απαραίτητες επενδύσεις.

Η Seven Sigma εκπροσωπήθηκε από τον Κ. Κοκκινοπλίτη, γενικό διευθυντή της εταιρίας, ο οποίος συμμετείχε ενεργά στη συζήτηση στρογγυλής τραπέζης: «Χρηματοδοτικά εργαλεία και πρωτοβουλίες για την ενίσχυση των ερευνητικών δράσεων και την καινοτομία στο ελληνικό περιβάλλον». Στο δεύτερο μέρος της εκδήλωσης ο Κ. Κοκκινοπλίτης πραγματοποίησε το εργαστήριο με τίτλο «Έξυπνα εργαλεία και μεθοδολογία για Καινοτομία για ανάπτυξη χωρίς όρια στην επιχείρηση» αναδεικνύοντας τους τρόπους με τους οποίους μπορεί μία ελληνική επιχείρηση να καινοτομήσει, παρά τις αντιξοότητες του επιχειρηματικού περιβάλλοντος.

Στην εκδήλωση παρευρέθησαν – μεταξύ άλλων – εκπρόσωποι σημαντικών ελληνικών εταιρειών του τομέα, η Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Φ. Αραμπατζή, ο Πρύτανης του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών, Σπ. Κίντζιος και εκπρόσωποι της Γενικής Γραμματείας Έρευνας και Τεχνολογίας.


Προσθήκη νέου σχολίου

Απλό κείμενο

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.